25 siječnja 2008

Fox News, Ron Paul i Cenzura - dio 2.

Nevjerojatna je cenzura i ignoriranje masovnih medija sa kojima se Ron Paul susreće. Već smo pisali o tome kako je Fox izbacio Dobrog Doktora sa republikanskog sučeljavanja večer uoči predizbora u New Hapmshire-u, jer kao nije dovoljno vrijedan kandidat da TV kuće troše svoje vrijeme na njega, nije kako oni to vole reći, "electable".

Ron Paul je u Iowi i New Hampshire-u (i ne samo tamo) osvojio dvostruko više glasova od Giuliania. Naravno, nakon pristiska javnosti i ovakvih rezultata, Fox je bio prisiljen uključiti Dobrog Doktora u slijedeće sučeljavanje u South Carolina, na kojem je Ron blistao.




Pogledajte ovaj video klip, po mnogima možda najbolji Ronov trenutak na debatama do sada. Toliko dobar da ga je Fox odlučio izbaciti u reprizi debate!!??!? Fascinantan je obim pristranosti i cenzure, omalovažavanja i podcjenjivanja koja prati Ron Paula od početka kampanje. A čovjek se samo zalaže za američki Ustav na koji, uostalom svi koji obnašaju ikakvu javnu dužnost u SAD-u prisežu i koji se u američkoj tradiciji smatra Vrhovnim pravom i najsvetijim dokumentom, temljem Republike.

Čut ćete transvestita Giuliania kako se smije i podsmijehuje Ronu dok komentator postavlja pitanje. Zaista pregadljivo. Dobra stvar u ovome je što otvara oči brojnim ljudima u Americi i diljem svijeta. Zar je ovo slobodno društvo i slobodno novinarstvo, zar ovome težimo? Da nam novinske kuće odlučuju tko je vrijedan da bude izabran od naroda?

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Bijesni pas McCain, Obama a posebno Clinton su oligarhijski igraci, dakle oni koje podrzavaju industrijalci, bankarski krugovi, Pentagon, kojekakva tajna drustva koja ionako upravljaju drzavom i slicni bastardi kojima savrseno odgovara smjer kojim SAD trenutno ide.
Duboko ukorijenjeni cionizam koji je i podupro i ucvrstio tipove poput Busha (oba) jer je opet izuzetno vazno tko najvise podupire Izrael, gura takve tipove putem "cioniziranih" medija. Stoga, uopce ne treba cuditi takvo ponasanje FOX-a ako znamo tko je vlasnik FOX-a i kako se FOX postavljao kao jedan od glavnih medijskih navijaca rata u Iraku kao i bajke zvane 911.
Valja imati u vidu da su i McCain i Obama i Clinton lutke kojima iza zavjese upravljaju "gazde" a tzv izborno "sukobljavanje" tih kandidata je samo farsa za ludu raju. Tko god od njih troje bude izabran, "gazde" znaju da je to zapravo svejedno, jer kod vaznih stvari poput izbora oni kontroliraju sve kandidate jer je to jedini nacin da "nesto ne podje po zlu".
A kada bi izbore dobio Ron Paul, to bi za njih bila nocna mora, koja bi po starom receptu zahtijevala drasticne korake.
Oligarhija ce pokusati isforsirati pobjedu Clinton.
Nadam se da ce Amerikenjci uvidjeti da Paul zastupa njihove interese daleko vise od ostalih i da su im prognoze sa ostalim kakdidatima uistinu mracne. Ali sto je jos gore, mracne su za cijeli svijet.

Dominik Hennig kaže...

Well done, Ron!

Ant... kaže...

Hi guys,

Did you watch the latest Ron Paul video? He's asking for the supporters to march in Washington.

http://www.youtube.com/watch?v=ryMliyeIDp4

Anyone up to do the same in Europe?

Anonimno kaže...

+ info
http://www.cro4ronpaul.bloger.hr/

Travuljaga kaže...

Evo,slucajno cuo za Ron Paula, odlucio ga proguglat i stvarno sam se odusevio. I preko chemtrailsa nasao ovu stranicu. Covjek je stvarno real life hero. Nadam se da ce se Amerima otvorit oci na vrijeme. A jos vise se nadam da se dobrom doktoru nece nista dogoditi. Spread the good word. P.S. ova stvar na Ron Paul for the long haul je extra.