10 studenoga 2007

Las Vegas kaže: Ron Paul je u vrhu!

Velika se debata vodi oko metodologije ispitivanja javnog mijenja u Americi u vezi nadolazećih izbora. Općenito, vodeće ankete se provode na poprilično zastarjeli način, a to je da se anketira isključivo građane koji imaju fiksnu telefonsku liniju, što predstavlja paradoks u današnjem hi-tech društvu. Dodamo li tome da je prijavljeno i da neke od vodećih anketa uopće ne uključuju ime Dr. Paul među ponuđenim kandidatima, ne čudi što Dr. Paul ima tako niske rezultate u nacionalnim anketama. To je ujedno i glavni argument MSM (Main Stream Media) novinskim i televizijskim kućama da Dobroga Doktora ne uzimaju za ozbiljno. "Većina njegove podrške dolazi sa interneta - ima niske rezultate u anketama". Kao da internet ne koriste stvarni ljudi....

Dobri Doktor

Uglavnom, kada je prognoziranje šansi za pobjedu u pitanju, složit ćemo se da većih majstora od kladioničara nema, pogotovo od onih u Las Vegasu, koji rade sa najmanjim marginama na svijetu. Njihova predviđanja su se pokazala točnija od ikojih anketama u svim predsjedničkim kampanjama do sada. I što kladioničari kažu?

10. studenog Dr. Paul ima 5/1 šanse za GOP nominaciju. Samo Mitt Romney (9/4) i Rudy Giuliani (11/10) stoje bolje od njega, ali i to će se brzo promijeniti. Dr. Paulu se prije samo 3 mjeseca davali 255/1 šansi :)

2 komentara:

Anonimno kaže...

Lipo je vidit da i u Hrvatskoj ima pametnoga svita, blog je famozan,pratit cu ga u stopu, puno zdravja i srice i nastavi sa dobrim radom :)))

Unknown kaže...

Nemogu vjerovati da postoji još hrvata koji prate Ron Paula, izvrsno!
16 prosinca ce biti nova akcija jos veca od november5th
www teaparty07.com